Ce inseamna cand visezi ca inoti?

4313

Ce inseamna cand visezi ca inoti? Ti-ai pus vreodata aceasta intrebare ? La fel ca in numeroase alte vise, contextul reprezinta cheia unei intepretari corecte. Cei care adora apa, sa inoate vor obtine semnificatii diferite fata de cei care nu inoata deloc, le este teama de apa. In general, visele in care apare apa, o persoana care inoata, reflecta inconstientul. Iata principalele semnificatii ale visului in care apare apa sau inotul.

Un vis in care plutesti pe apa poate fi interpretat drept dorinta de a reveni in pantecele mamei unde domnea un climat de securitate. Visele in care apari inotand in ocean sau intr-o mare agitata, a inota impotriva curentului semnifica dorinta de a iesi din zona de confort.

Daca in vis inoti intr-o piscina acest lucru inseamna ca iti doresti sa te refugiezi, sa evadezi din cotidian. Daca inoti cu delfinii, acest vis are o semnificatie puternica, mai ales daca intre tine si delfini exista o comunicare. Cineva de pe cealalta lume incearca sa iti transmita un mesaj. Daca delfinii se joaca cu apa, mesajul acestui vis este unul pozitiv.

Daca in vis inoti cu alte persoane acest lucru semnifica dorinta de a te conecta cu alte persoane, de a avea cat mai multi prieteni. Daca visezi ca inoti sub apa acest vis reprezinta faptul de a te conecta cu inconstientul tau si de a-l accepta.

Daca inoti intr-o apa clara, limpede, curata acest lucru inseamna ca vei avea noroc in dragoste si in afaceri. O apa murdara si tulbure inseamna ca soarta este pe cale sa iti dea o lovitura, vei avea parte doar de ghinioane.

Daca inoti intr-un rau si curentul este rapid, acest lucru poate indica o serie de schimbari rapide in cursul vietii tale, schimbari pe care nu esti pregatit sa le accepti. Din contra, daca raul in care inoti este calm si linistit acest lucru indica o senzatie de pace si de calm  care iti va influenta urmatoarea perioada din viata.

Daca visezi ca inoti sub o cascada- ce vis formidabil de altfel – acest vis reprezinta forta care te curata si iti ofera oportunitatea unui nou inceput.

LĂSAȚI UN MESAJ