Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata

1375

Numeroase sunt femeile care viseaza in mod regulat ca sunt insarcinate si asta fara sa fi avut vreodata acest privilegiu. In timpul unei sarcini astfel de vise sunt cat se poate de normale. Numeroasele intrebari cu privire la sarcina, grijile normale in aceasta perioada se reflecta in vise. Daca si tu obisnuiesti sa visezi ca esti insarcinata cu siguranta iti doresti sa afli ce semnifica acest lucru.

Visarea sarcinii inseamna un proiect personal sau profesional, debutul unei situatii sau relatii. Uneori, visarea unei sarcini poate reflecta teama de a ramane insarcinata. Acest tip de vise prezinta mai multe variante. In cele ce urmeaza vom incerca sa le analizam.

Ce inseamna daca visezi un test de sarcina? Daca visezi ca iti faci un test de sarcina acest lucru poate semnifica ca intri intr-o faza creativa. Esti inspirata, pregatita sa te lansezi intr-un nou proiect, fie ca este vorba de viata privata sau profesionala. Daca atmosfera in vis este pozitiva, adica daca te-ai bucurat cand ai vazut rezultatul testului, ai mari sanse ca pe viitor sa ai o idee stralucita la locul de munca. Deoarece si sarcina are un termen de 9 luni si un proiect personal sau profesional poate dura mai mult timp pana la realizare. Daca in vis ai intrat in panica in momentul in care ai vazut rezultatul inseamna ca esti constienta in totalitate de rezultatul actelor tale.

Ce inseamna daca visezi ca esti insarcinata in mai multe luni? Daca in vis ai o burtica proeminenta, o sarcina avansata inseamna ca lucrurile in viata ta se deruleaza mai repede decat iti doresti. Iti este teama sa iti asumi noi responsabilitati. Ar putea fi vorba de o noua sarcina primita de la locul de munca.

Ce inseamna daca visezi ca faci o ecografie? Acest lucru inseamna ca esti o persoana pragmatica careia ii plac certitudinile. Ar putea fi vorba atat despre o situatie personala cat si despre o situatie profesionala. Ti-ar placea sa stii ce iti rezerva viitorul. Ti-ar placea sa cunosti viabilitatea proiectelor tale fie ca este vorba de un nou post sau de o relatie noua.

LĂSAȚI UN MESAJ