Ce înseamnă când visezi că ești bolnav?

1

Ce înseamnă când visezi că ești bolnav? Boala, fie că ne apare în vis, fie în viața reală, nu este niciodată plăcută. Detestăm cu toții să fim bolnavi deoarece boala ne limitează, ne slăbește și poate să ducă uneori la un deznodământ tragic, moartea.

Adesea, a visa că ești bolnav este un semn de revers, de decepție sau de probleme cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi. Cel mai adesea, poate fi vorba despre ceva asupra căruia nu mai deținem controlul absolut. În cele ce urmează vă vom spune ce înseamnă când visezi că ești bolnav.

Dacă visezi că ești bolnav și ești resemnat

Ai acest vis din cauza unei probleme care te deranjează și te îngrijorează de mai mult timp. După părerea ta, este imposibil să rezolvi această problemă și acest lucru te neliniștește și ești resemnat să accepți această situație. Dacă este cazul pentru viața ta cotidiană, trebuie să îți amintești doar că fiecare problemă are o soluție. Oricât de dificilă ar părea rezolvarea, nu înceta niciodată să încerci să o găsești.

Visezi că ești bolnav și disperat

Boala în vis poate uneori să indice faptul că ți-ai pierdut orice urmă de speranță de a rezolva o situație critică. Este posibil să cauți scuze pentru a explica de ce nu acționezi împotriva unei anumite probleme. Problema poate fi provocată de kilogramele in plus. Acest lucru poate duce la un sentiment de disperare. Adevărul este că, daca ți-ai dori cu adevărat și ai depune eforturi, ai putea rezolva această problemă a kilogramelor în plus.

Ce înseamnă când visezi că ești bolnav

Uneori, boala în vis indică un posibil pericol din jurul tău. S-ar putea ca cineva să încerce să îți facă rău. Drept urmare, este în interesul tău să fii cât mai vigilent și să nu ai atât de mare încredere în persoanele care nu îți sunt atât de apropiate. Nu este o perioadă potrivită pentru investiții majore. Deoarece boala în vis este și semnul unei pierderi financiare.

Visezi că cineva este bolnav

Ce înseamnă când visezi că ești bolnav, dacă altcineva este bolnav. Atunci când ai acest vis, este reprezentarea profundă a preocupării tale pentru această persoană în viața reală. Aceasta din urmă traversează o perioadă dificilă, fie că este vorba sau nu de sănătate. Poate ai încercat să o ajuți să rezolve această problemă însă nu ai reușit.

Dacă vrei să afli în continuare ce înseamnă dacă visezi că ești bolnav, trebuie să știi că acest vis mai poate semnifica faptul că îți este teamă să nu ratezi un eveniment sau o celebrare importantă. Îți este teamă că unii agenți externi te vor împiedica să te bucuri de acest moment atât de așteptat.

Ce înseamnă dacă visezi că ești bolnav, când părinții sunt bolnavi în vis. În acest caz, îți este teamă ca cei apropiați ție să nu sufere. Ești preocupat de starea de sănătate a persoanelor din familia ta.

Ce înseamnă dacă visezi că ești bolnav, dacă te vindeci de o boală. Acest vis simbolizează forța ta interioară, natura ta optimistă și competitivă.

Ti-a placut?
Articolul precedentCe înseamnă când visezi căsătorie

LĂSAȚI UN MESAJ