Ce inseamna cand visezi ca esti abandonat?

1410

Persoana care viseaza ca este abandonata trebuie sa stie ca un astfel de vis semnifica urmatorul lucru: a venit vremea sa lasi in urma ta sentimentele negative si tot ce te impiedica sa evoluezi. O intepretare mai directa a acestui vis indica faptul ca iti este teama sa nu fii abandonat sau chiar tradat.

Semnificatie psihologica. Acest vis poate semnifica teama inconstienta de a fi abandonat. Examineaza motivele unui astfel de sentiment. Te simti neglijat pe plan emotional de familie, de partenerul de viata, de prieteni? Ar putea fi vorba de un resentiment legat de o problema ramasa nerezolvata din copilarie? S-ar putea ca acest vis sa incerce sa iti spuna ca trebuie sa inveti sa iti exprimi sentimentele, ca trebuie sa te faci inteles. Sau, pe un alt plan, ca ai nevoie de sfaturi cu privire la o anumita problema in viata. Tragi speranta ca o figura de autoritate te va ajuta sa preiei controlul asupra vietii tale. Numeroase sunt persoanele care viseaza ca sunt abandonate dupa moartea unei fiinte dragi. Durerea vine cu un melanj de emotii: furie, resentimente, depresie, panica si abandon, care toate fac parte din procesul de vindecare.

Intepretare mistica. Abandonarea unui lucru mai putin placut este de bun augur pe plan financiar. Insa, in cazul in care visezi ca abandonezi un lucru pretios, drag tie atunci vremurile se anunta tulburi, apar norii de furtuna. Daca tu esti persoana abandonata, impacarea ar trebui sa survina in cel mai scurt timp.

In egala masura, abandonul in vis ar putea indica faptul ca refuzi sa accepti o anumita influenta in viata ta sau intr-o situatie, refuzi sa te lasi influentata si condusa. In cazul in care visezi ca ai fost respinsa de o persoana acest vis poate scoate la iveala sentimente ascunse precum lipsa stimei de sine, a increderii in fortele proprii. Aceste vise au adesea o conotatie sexuala. Freud era de parere ca persoana care viseaza ca este repsinsa, in realitate, se respinge pe ea insasi. Egoul este cel care respinge dorinta sexuala. Te pedepsesti cu alte cuvinte pentru o anumita fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ