Ce înseamnă când visezi aur

10

Ai visat aur noaptea trecută? Ai vrea să știi ce înseamnă când visezi aur? Visele nu sunt identice și se pot interpreta în mod diferit în funcție de realitatea visătorului, de anturajul său și de anumite particularități. Dacă vrei să știi ce înseamnă când visezi aur îți voi spune chiar acum.

Ce înseamnă când visezi aur

Aurul este cel mai emblematic metal prețios. Și în vis, aurul poate simboliza o imagine de mare valoare. Galben și strălucitor, aurul poate evoca soarele și lumina sa strălucitoare. Acest metal este legat în mod simbolic de soare, în timp ce argintul este legat de lună.

Aurul în vis poate simboliza soarele, bogăția sau vindecarea. Se mai spune că ce înseamnă când visezi aur poate reprezenta și iubirea, dar și longevitatea.

Te întrebi deci și tu ce înseamnă dacă visezi aur? Mai multe semnificații pot să fie legate de aur. Mai întâi, aurul este simbolul bogăției spirituale. Deci poate reprezenta căldura și iubirea.

Un metal al luminii, aurul poate simboliza cu strălucirea sa cea mai înaltă poziție socială. Deci acest vis se poate referi și la o imagine de înaltă valoare umană.

Atunci când găsești monede de aur la tine în buzunar, pentru cel sau cea care visează poate duce la descoperirea unei valori ascunse și până atunci ignorate sau neștiute. Deci ne poate duce cu gândul la relevarea unui potențial de care trebuie să luăm cunoștință înainte de a-l utiliza. Cu alte cuvinte, trebuie să realizezi că ai o mare valoare personală. Înseamnă că te subestimezi și visul vrea să îți spună că trebuie să revizuiești viziunea pe care o ai cu privire la propria persoană.

 

Comoara în cufăr

Dar, dacă visezi că într-un cufăr, într-un colț întunecat, descoperi o comoară, cu monede din aur sau chiar lingouri de aur și nu știi ce înseamnă acest vis, ce înseamnă când visezi aur, acest lucru poate simboliza, că în străfundurile tale, se ascunde o comoară. Și că îți poți asuma responsabilități noi.

Când cauți aur

Iar atunci când visezi că ești în căutare de aur, acest lucru poate însemna că ai modalitățile de a instala fericirea la tine în viață. Dacă vezi obiecte sau monede de aur în vis, acest lucru poate simboliza că va trebui să te străduiești mai mult pentru a reuși în proiectele tale. Dar dacă vinzi aur în vis, acest lucru nu este un semn bun, ci înseamnă mai degrabă tristețe.

Dacă primești aur

Acest lucru poate simboliza că vei fi în curând recompensat. Un pumn plin de aur simbolizează o mare tentație iar lanțul de aur în vis are mai multe semnificații. Poate reprezenta o decepție sau o iluzie, dar se poate referi și la anumite legături amoroase.

Dacă elementul principal al visului tău este aurul, acest lucru înseamnă că ai o mare afinitate pentru lucrurile materiale. Ce înseamnă dacă visezi aur și primești sau moștenești bijuterii de aur, este un lucru ce se poate referi la un obiect foarte prețios și că persoana care ți l-a oferit îți lipsește. În acest caz este una pozitivă, deoarece ne referim aici la valoare sentimentală și nu la avere sau bogăție.

Dar dacă visăm că furăm aur, acest lucru ar putea simboliza teama noastră de faliment. Dinții de aur în vis se pot referi la o persoană mai gurmandă. Aurul îngropat reprezintă ambițiile ce vor ajunge să se realizeze și dacă ajungi să vezi aur în vis, asta înseamnă că ai probleme cu banii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ