Ce înseamnă când visezi alb

10

Ai visat alb noaptea trecută? Ai vrea să știi ce înseamnă când visezi alb? Dacă vrei să știi ce înseamnă când visezi alb îți voi spune chiar acum. Un simbol al purității și al virginității, albul poate însemna și absența. înseamnă și absența păcatului, a defectelor, dar și absența vieții. Dar înseamnă și perfecțiunea, pacea, dar și renașterea. Iar albul în vis poate să însemne o revelație importantă la noi în viață. Iată o listă cu interpretările mai jos. Dacă vrei să știi ce înseamnă când visezi alb îți voi spune chiar acum.

Ce înseamnă când visezi alb

Albul este o nuanță deci plină de semnificații, cea  a purității. Majoritatea femeilor se căsătoresc în rochie albă. Dar în unele culturi, albul este o nuanță a doliului, unii oameni asociază albul cu sterilitatea spitalului și cred despre ea că este o culoare rece.

În visele tale a apărut în ultima vreme nuanța de alb și nu știi ce înseamnă dacă visezi alb? Acest lucru poate să aibă mai multe semnificații.

Cel mai adesea este un vis care se poate explica prin noroc și binecuvântare cel mai adesea. Dar să vezi obiecte, insecte sau păsări care nu sunt în această culoare, este un semn rău.

Prima interpretare

Dacă visezi alb, acest lucru este una din reprezentările culorii lunare, este un simbol al echilibrului, al perfecțiunii și bineînțeles, al purității. Dacă persoanele din jurul tău erau și ele îmbrăcate în alb, acest lucru înseamnă că cei din anturajul tău au cele mai pure ambiții.

Să visezi nuanța de alb poate să fie și o dorință de uniune, de căsătorie sau de schimbare.

A doua interpretare

Dacă ai visat obiecte în nuanțe de alb foarte luminoase, acest lucru înseamnă că încrederea nu este trădată. Dar dacă obiectele albe pe care le visăm sunt din contră, murdare, asta înseamnă că cineva ne va trăda. Ce înseamnă când visezi alb și când albești unele lucruri? Înseamnă că urmează în curând o reconciliere.

A treia interpretare

În vechea tradiție onirică, albul în vis transmitea puritatea moravurilor. Dar dacă visezi că ești îmbrăcat în alb, acest lucru nu este foarte bun, deoarece albul este considerat un semn rău, deoarece este imaginea morții, a maladiei.

 A patra interpretare

Pentru o femeie poate ridica problematica femininului său și distanțarea sa față de bărbați. Pentru un bărbat trădează atracția sa față de femeile mai reci

Ce înseamnă când un bărbat care poartă nuanța de alb? Acest lucru poate prezice că o persoană din casă va fi în curând bolnavă.

Dar dacă ai părul alb în vis? Acest lucru înseamnă că ai devenit o persoană mai înțeleaptă. Trebuie deci să îți înțelegi intuiția, deoarece nu te va înșela.

Ce înseamnă dacă visezi alb și când animalele din vis sunt și ele albe? Acest vis este destul de curent și fiecare animal poartă un mesaj unic. De exemplu, un câine alb în vis poate însemna un semn bun. Dar, o pisică albă înseamnă probleme ce trebuie tratate cu atenție.

Ce înseamnă dacă visezi alb și florile din vis sunt albe? Acest lucru este de bun augur. Și totuși, unele dintre ele nu sunt semne foarte bune. Pot aduce decepție.

Ce înseamnă dacă visezi alb și când lucrurile sunt de cel mai strălucitor alb? Acest lucru poate simboliza dorința de perfecțiune, de puritate și de îndeplinire profesională.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ