Ce inseamna cand esti urmarit in vis

1439

Unul din cele mai frecvente vise pe care le au oamenii este cel in care sunt urmariti. Intr-un asemenea vis conteaza mult cine este persoana care ii urmareste dar si sentimentele pe care le traiesc in timpul visului respectiv. Exista cazuri in care visam ca suntem urmariti si nu putem striga dupa ajutor ceea ce ne infricoseaza si mai tare. Iata ce inseamna cand esti urmarit in vis.

Dupa cum spuneam, numeroase sunt persoanele care viseaza ca sunt urmarite, este un fel de mecanism natural pentru a evita amenintarile fizice care le-ar putea distruge. Daca ai visat ca ai fost urmarit de cineva sau ceva, fa-ti timp, pret de cateva minute sa analizezi visul respectiv. In general, subconstientul incearca sa iti trimita un mesaj prin intermediul unui astfel de vis.

Pentru a intelege cat mai bine visul in care ai fost urmarit, cel mai important este sa identifici persoana care te urmareste, este prima etapa in intelegerea acestui vis profund. Detaliile specifice cu privire la urmaritor te pot ajuta sa deblochezi adevaruri specifice cu privire la tine insuti, detalii de care nu ai avut cunostinta inainte. In vis, incerci sa scapi de urmaritor fugind. Sentimentele pe care le ai in aceste momente sunt de nesiguranta, de anxietate, de a nu detine controlul asupra situatiei, de teama. Daca ai un astfel de vis acesta ar putea semnifica ca incerci din rasputeri sa eviti ceva. Daca esti urmarit de o persoana cunoscuta tie, daca iti este teama de aceasta persoana inseamna ca aceasta persoana te-ar putea expune intr-un anumit fel, ca ceilalti ar putea descoperi ceva ce incerci sa tii ascuns de mai multa vreme.

In cazul in care visezi ca esti urmarit de un animal, semnificatia este cu totul si cu totul alta. Persoana care te urmareste in vis ar putea fi un alter ego al tau. Daca te afecteaza sentimente precum teama, gelozia sau ura, acestea se pot manifesta si in vis. Visand ca esti urmarit inseamna ca incerci sa eviti o amenintare, ceva dureros sau ca nu te simti bine in pielea ta. Persoanelor carora nu le place sa infrunte anumite situatii in viata reala sunt in general cele care au astfel de vise.

Ti-a placut?
Articolul precedentMoartea in vis
Articolul următorSarpele in vis

LĂSAȚI UN MESAJ