Ce inseamna cand cazi in vis?

1027

Numeroase sunt persoanele care au visat ca au cazut. In vis, simti ca esti pe cale sa cazi timp de mai multe minute iar aceasta senzatie este terifianta. Presiunea sanguina poate creste, ritmul cardiac poate fi mai accelerat si poti transpira. Un astfel de vis iti poate perturba somnul dar si restul zilei cand, in mod inevitabil, te intrebi ce semnificatie poate avea un astfel de vis.

 

Chiar daca astfel de vise isi pot face aparitia in orice moment al noptii, se produc cel mai adesea inainte sa adormi, provocand o insomnie temporara. Afland semnificatia unui astfel de vis ai putea sa iti regasesti echilibrul.

Ce semnificatie are caderea in vis?

Caderea in vis poate indica faptul ca urmeaza sa avem o reactie subconstienta la un eveniment fiziologic. Ne aflam adesea in faza de adormire ceea ce inseamna ca, corpul nostru se pregateste sa doarma. Deoarece somnul se apropie, ritmul cardiac incepe sa incetineasca si presiunea arteriala incepe sa scada incetul cu incetul. Deoarece sistemul nostru nervos incepe sa se calmeze si presiunea arteriala incepe sa scada, temperatura corporala este si ea din ce in ce mai scazuta. Ceea ce ne determina sa visam ca experimentam o cadere vertiginoasa, ca si cum am cadea de pe o cladire sau dintr-un avion, fara parasuta.

O pierdere a controlului. Visam adesea ca suntem in cadere libera, fara sa putem face ceva, suntem extrem de speriati. S-ar putea ca o anumita parte a vietii noastre sa nu poata fi controlata, oricat am incerca noi. Gandeste-te la trezire care sunt domeniile din viata ta asupra carora nu detii controlul.

Poate esti propus pentru o promovare si te simti din ce in ce mai anxios, iti este teama ca nu vei face fata. Viitorul tau nu mai este brusc atat de sigur. Persoanele care au astfel de vise pot trece prin schimbari importante, fie in viata de familie, fie in viata personala si le este frica de un astfel de angajament.

Si locul in care cazi este destul de important. Daca cazi de pe o cladire, cladirea in sine poate reprezenta un factor de stres. Daca in vis iti apare acoperisul casei atunci problemele sunt de natura familiala.

LĂSAȚI UN MESAJ