Ce inseamna calul in vis?

489

Visele noastre au semnificatii diverse, trebuie sa le analizam in detaliu pentru a le putea explica si interpreta in mod corect. Calul in vis este de obicei semn bun. In realitate, calul este un semn al fortei fecundante, al impetuozitatii si a tineretii triumfatoare. Insa, visele in care apare un cal variaza in mod considerabil in functie de fiecare vis in parte, in functie de actiunea din vis. Trebuie deci sa facem legatura cu toti factorii implicati.

Daca visezi ca urci pe un cal, relatia ta amoroasa merge ca pe roate, viitorul suna bine, iti faci o multime de proiecte de viitor alaturi de persoana iubita. Daca calaresti un cal acest lucru inseamna ca progresezi in viata incet dar sigur, esti capabil sa depasesti toate obstacolele care iti apar in cale fara probleme. Daca incerci sa urci pe cal fara sa reusesti sa ajungi nici macar pe sa acest lucru inseamna ca in urmatoarea perioada vei avea parte de o multime de ghinioane.

Daca in vis iti apare un cal inseuat fara un calaret in apropiere acest lucru inseamna ca vei ajunge departe in viata. Daca vezi un cal agitat al carui stapan nu il cunosti acest lucru inseamna ca nu vrei reusi sa iti atingi obiectivele cu usurinta, va trebui sa depui cateva eforturi in acest sens. Calul care te arunca de pamant in vis anunta un pericol iminent in viata ta.  Daca sari peste obstacole pe cal acest lucru inseamna ca vei reusi sa treci peste toate obstacolele fara sa depui prea multe eforturi.

Daca calul din vis este ranit sau mort acest tip de vis anunta boala sau moartea unei persoane apropiate. Daca in vis iti apare un manz vei avea parte de un eveniment fericit in viata. Daca calul din vis este unul salbatic vei avea de-a face cu o situatie delicata in viata. Vinderea sau cumpararea unui cal in vis semnifica o indoiala, o problema care nu vrea sa iti dea pace.

Iata o semnificatie a viselor in care apare un cal in functie de culoarea acestuia :

  • calul alb anunta vesti bune;
  • calul negru semnifica reusita in afaceri;
Ti-a placut?
Articolul precedentPasarea in vis
Articolul următorCare este rolul cosmarurilor?

LĂSAȚI UN MESAJ