Ce inseamna cainele in vis

577

Din toate animalele domestice, cainele este cel mai apropiat de om. Fidel si devotat, cainele este un animal ce dispune de un fler si o sensibilitate exceptionale ceea ce fac din el un vanator exceptional. Din aceasta cauza, in momentul in care apare in vis, cainele simbolizeaza instinctul. Prin urmare, cainele este imaginea visatorului pe plan instinctiv.

Cainele poate avea rol de ghid, asemeni lui Anubis in mitologia egipteana si sa contribuie la asimilarea mesajelor inconstientului. Cainele joaca un rol de trecere care ne ghideaza spre resursele profunde, ascunse.

Daca iti este teama de caine in vis, acest lucru inseamna ca te indoiesti de instinctele tale, trebuie sa le integrezi si sa le accepti pentru a evita ca aceasta energie sa se intoarca impotriva ta.

Daca esti muscat de caine in vis acest lucru inseamna ca incerci sa iti maschezi cele mai profunde instincte – teama, agresivitate – prin intermediul unui caracter mai « social ». Si locul in care esti muscat este deosebit de important – mana, picior – este un indicator pretios pentru interpretarea viselor.

Daca in vis cainele sufera, este abandonat sau maltratat, acest lucru reprezinta atitudinea ta negativa fata de propriile tale instincte. De exemplu, iti neglijezi nevoia de a te odihni  sau de a face o schimbare in viata, de a renunta la anumite idei.

Daca cainele te ajuta in vis, acesta reprezinta o sustinere afectuoasa si eficienta impotriva unor situatii riscante si periculoase, o energie fizica care soseste exact in momentul in care ai mai mare nevoie de ea.

Daca mangai un caine in vis acest lucru inseamna ca te afli in armonie perfecta cu intuitia ta si cu nevoile tale fizice. Mangaierile reprezinta nevoia de comunicare, tandretea sau senzualitatea.

Cainele alb si bland semnifica ca te asteapta o oferta sau o propunere deosebit de tentanta, fie pe plan sentimental, fie pe plan financiar. Pentru femei acesta este un semn ca vor fi cerute de sotii in curand. Cainele alb in vis mai poate insemna faptul ca vei lega noi prietenii, de durata.

Cainele in lanturi semnifica furt. Fie tu urmeaza sa savarsesti un furt, fie vei avea de-a face cu un furt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ