Ce inseamna cand visezi un doctor?

1964

In momentul in care iti apare un doctor in vis inseamna ca traversezi o perioada de neliniste, de teama sau de angoasa. Doctorul in vis semnifica emotii tumefiate, ranite. Doctorul in vis semnaleaza nevoia de cicatrizare a ranilor emotionale sau spirituale. Doctorul in vis poate semnala in egala masura o grija, o neliniste cu privire la sanatatea fizica. Subsconstientul ne indica astfel ca ar trebui sa consultam un specialist.

Daca in vis iti apare un dcotor in cardiologie inseamna ca treci printr-o perioada dificila din punct de vedere sentimental. Daca visezi ca te afli in cabinetul unui medic pediatru, acest lucru indica ca exista o problema inca nerezolvata inca din copilarie din punct de vedere fizic sau psihic. De asemenea, un pediatru ar putea semnifica ca te ingrijorezi pentru copiii tai, iti este teama ca acestia nu se vor realiza din punct de vedere personal sau profesional.

Daca visezi ca esti consultat de mai multi doctori acest lucru poate semnifica ca esti mult prea dur cu tine insuti si ca ti-ai cam neglijat in ultima vreme sanatatea. Daca visezi ca iti suni doctorul acest lucru poate semnifica ca ar trebui sa ceri ajutorul persoanelor din jurul tau, sa nu incerci sa infrunti problemele de unul singur.

Daca visezi ca te certi cu un medic acest lucru inseamna ca ai o personalitate puternica. Esti o persoana care stie sa isi apere interesele, convingerile si pozitia cu forta. De asemena, doctorul care apare in vis poate sugera un sentiment de superioritate in raport cu anturajul tau.

Exista cazuri in care visele in care apare un doctor indica o excelenta stare de sanatate. Daca visezi ca te afli pe scaunul unui medic stomatolog acest visa ar putea veni cu vesti bune din punct de vedere financiar, ar putea anunta unele castiguri importante. In plus, stomatologul in vis este un semn al faptului ca, in ciuda ceea ce cred ceilalti despre tine estu capabil sa depasesti problemele financiare cu brio in cel mai scurt timp.  Esti o persoana creia ii plac lucrurile bine facute, pretentioasa, nu iti plac jumatatile de masura.

LĂSAȚI UN MESAJ