Ce inseamna atunci cand visezi o sarbatoare?

1838

Daca iti place astrologia sau te intereseaza domeniul ezoteric, in acest caz, trebuie neaparat sa verifici de fiecare data semnificatia viselor tale. Visezi cel mai adesea o sarbatoare sau o petrecere? Nu stii insa ce inseamna acest lucru?

Anuntarea unor vesti bune sau vesti proaste este in stransa legatura si asociat cu visarea unei sarbatori sau petreceri. Dar totul depinde insa de atitudinea pe care o ai in acel vis. Daca este vorba despre o petrecere sau sarbatoare foarte vesela, animata sau reusita, unde este multa mancare si muzica, acest lucru inseamna ca vei avea multe momente frumoase in viitor, liniste si veselie.

Daca este vorba despre o petrecere mai formala, atunci inseamna ca vei primi niste vesti bune cu privire la familie sau la situatia ta economica. Daca este vorba despre o petrecere aniversara, in acest caz, poate fi vorba despre optimism cu privire la viitorul apropiat.

O celebrare importanta se apropie daca in vis apare si un tort. Dar daca il tai sau daca il mananci, acest lucru poate insemna ca exista anumite probleme in camin sau in relatiile familiale.

Daca visezi ca dansezi la o petrecere sau la o sarbatoare, acest lucru poate inseamna ca vrei sa fii mai liber, mai optimist si mai degajat. Iar daca visezi un cuplu care danseaza, trebuie sa stii ca acest lucru se afla in stransa legatura cu infidelitatea.

In schimb, daca in vis, persoana care te atrage este amabila cu tine, acest lucru reflecta sentimentele si dorintele tale romantice. Acest lucru poate reflecta si felul in care doresti sa te comporti cu ea. Cifrele simbolizeaza destinul si deciziile pe care va trebui sa le iei.  Va trebui sa iti asculti pacea interioara si sa dai divada de intelepciune. Daca visul a fost foarte real, inseamna ca exista un sambure de adevar in el.

Atacurile unor animale intr-un context de sarbatoare, unde ai multa lume in jurul tau, nu aduc cu ele nimic bun. Iar o moarte in cadrul unei petreceri nu este legata neaparat de un deces in viata reala, ci de o transformare mai degraba. Iar daca te simti rau in cadrul unei petreceri, asta inseamna ca te simti slabit si ca trebuie sa te odihnesti mai mult.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ