Ce inseamna apropierea in vis?

1237

Atunci cand visezi ca esti aproape de cineva sau de ceva in vis, acest lucru este in stransa legatura cu o situatie emotionala complicata, fie in domeniul dragostei, fie in domeniul iubirii.

Ce inseamna apropierea in vis in general?

In general, atunci cand stimti ca esti aproape de cineva in vis, acest lucru se raporteaza unei lipse afective, unei nevoi de afectivitate, de atentie si de iubire. Poate sa exteriorizeze si faptul ca persoana este una introvertita atunci cand vine vorba despre emotii sau sentimente.

Deci daca visezi ca esti aproape de cineva, acest lucru inseamna ca efectiv o persoana care nu isi arata niciodata sentimentele. Iar unele persoane nici macar nu isi dau seama de faptul ca isi reprima sentimentele.

Ce inseamna apropierea in domeniul dragostei? In domeniul dragostei, daca visezi apropiere in iubire, asta inseamna ca esti un suflet in suferinta. Daca esti celibatar, aceasta situatie a durat pentru tine prea mult si ca simti nevoia sa intalnesti in sfarsit iubirea vietii tale. Sau macar o persoana alaturi de care sa te simti in largul tau si cu care sa te simti linistit. Daca esti in cadrul unui cuplu, apropierea in iubire in vis, inseamna ca partenerul este mai distant si ca simti o lipsa afectiva si nevoia de a relua legaturile care au disparut.

Dar apropierea in iubire mai poate sa fie in stransa legatura cu o situatie mai dificila in viata, nu neaparat in iubire. Decesul unei persoane iubite, dificultati la locul de munca sau probleme de sanatate…. toate inseamna ca iti doresti mai multa atentie sau protectie din partea persoanei iubite. Sau ca esti in cautare de liniste si de confort deoarece esti foarte fragil la momentul actual.

Apropierea in cadrul unei relatii de prietenie inseamna ca in cadrul relatiei de cuplu nu este totul roz mereu si ca ai nevoie de sustinere de la cei mai fideli si mai vechi prieteni pentru a te simti mai bine sau pentru a-ti merge mai bine. Din fericire, esti inconjurat doar de catre persoane potrivite si cei din jur dau mereu dovada de empatie in ceea ce te priveste.

LĂSAȚI UN MESAJ