Ce culoare îţi poartă noroc în funcţie de zodie

1122

Fiecare semn astrologic în parte este reprezentat de către o culoare în funcţie de planeta care îl guvernează sau planeta care îl patronează.

Berbec
Culoarea norocoasă pentru nativii din Berbec este Roşul. Nativii din Berbec sunt dotaţi cu o energie exuberantă, sunt persoane extrem de active drept urmare această culoarea pasională li se potriveşte de minune. Roşul este o culoare ce transmite energie dinamică, energie de care Berbecul are mare nevoie.

Taur
Nativii din Taur adoră libertatea. Le place aibă propriul lor spaţiu, au nevoie de intimitate. Astfel, Albul este culoarea norocoasă pentru Taur. Nativii din Taur încearcă se ţină cât mai departe de probleme. Albul le asigura Taurilor calmul de care au nevoie.

Gemeni
Culoarea norocoasă pentru persoanele născute în zodia Gemeni este Verdele deschis. Nativii din Gemeni sunt persoane energice şi vorbăreţe. Verdele le stimulează acestora intelectul şi îi ajută îşi descopere capacităţile intelectuale.

Rac
Argintiul este cel care le poartă noroc Racilor. Acest semn este guvernat de Lună, ceea ce le conferă o latura mai sensibilă. Această culoarea nobilă le permite îşi echilibreze sensibilitatea excesivă. Dacă vrei ca norocul fie mereu de partea ta, poartă mereu o bijuterie din argint.

Leu
Semnul astrologic Leu este dominat de Soare. Drept urmare, culoarea norocoasă a Leilor este Auriul. Leul este cunoscut fiind un semn regal. Auriul îi pune în evidenţă calităţile de lider.

Fecioara
Semnul Fecioarei dominat de planetă Mercur este un semn al sensibilităţii. Nativii din Fecioară sunt persoane misterioase, solitare, romantice iar culoarea lor norocoasă este Verdele închis, o culoare ce le conferă vitalitatea şi dinamismul de care au nevoie. Şi verdele smarald le poartă noroc Fecioarelor cărora le recomandăm aleagă o bijuterie cu smarald.

Balanţa
Turcoazul este culoarea care le poartă noroc nativilor din Balanţă. Această culoare exprimă dualitatea, echilibrul dintre două culori superbe, albastru şi verde care, împreună, formează un tot unitar.

Scorpion
Scorpionul este guvernat de planeta Marte şi culoarea Portocaliu intens este cea care îi poartă acestuia noroc. Nativii din Scorpion sunt ambiţioşi iar Portocaliul este o culoare ce exprimă sănătate şi vitalitate.

Săgetător
Culoarea norocoasă pentru persoanele născute sub semnul Săgetător este Galbenul. Săgetătorii se pot folosi de această culoare pentru a invoca succesul şi dezvoltarea personală. Galbenul se potriveşte de minune unei naturi pozitive. Deoarece eşti o fire veselă de felul tău, nu ezita porţi haine în această culoare sau îţi decorezi locuinţa în această culoare.

Capricorn
Cei născuţi sub acest semn sunt responsabili şi serioşi. Muncesc din greu pentru a-şi atinge obiectivele, sunt extrem de ambiţioşi. Culorile care îi caracterizează şi le poartă noroc sunt Violetul şi Albastrul deschis.

Vărsător
Vărsătorul este guvernat de planeta Saturn. Persoanele născute în acest semn sunt profunde, spirituale şi puternice. Culoarea lor norocoasă este Albastrul închis. Această culoare caracterizează o natură armonioasă, artistică.

Peşti
Peştele este guvernat de planeta Jupiter iar culoarea lor norocoasă este Galbenul. În cazul Peştilor galbenul este culoarea încrederii în sine, o culoare ce îi ajută pe aceşti nativi se dezvolte.

LĂSAȚI UN MESAJ