Casa in vis

1034

O casa in vis reprezinta starea de spirit a persoanei care viseaza. Daca in vis apare o casa abandonata acest lucru indica faptul ca persoana trebuie sa incerce sa lase trecutul in urma si sa se axeze pe viitor.

Cand o persoana viseaza ca a ramas blocata in exteriorul casei, ca nu mai poate intra in casa, acest lucru semnifica un sentiment de respingere, de nesiguranta.

Daca in vis apare ca lucrezi la constructia unei case acest lucru inseamna ca trebuie sa lucrezi la anumite aspecte ale personalitatii tale sau ale existentei tale. O casa nou-nouta care apare in vis anunta debutul unei noi etape in viata persoanei care viseaza. O casa in dezordine sugereaza haosul intr-un anumit domeniu al vietii. O casa cu aspect cochet, decorata dupa ultimele tendinte sugereaza ca esti mult prea preocupat de aspectul exterior iar latura spirituala este neglijata in totalitate.

O casa pe care nu o cunosti sau nu o recunosti in vis poate semnifica ca exista anumite aspecte ale existentei tale, emotii sau amintiri refulate pe care trebuie sa le descoperi. O casa jefuita sugereaza un sentiment de nesiguranta, de lipsa a intimitatii. Te simti invadata. Cineva are obiceiul sa iti invadeze viata privata, spatiul privat, se apropie prea tare de tine fara sa fie invitata iar acest lucru te deranjeaza.

O casa inundata indica faptul ca te simti coplestita de emotii, de problemele din viata ta. O casa care arde semnifica o furie nestapanita. O casa bantuita scoate la iveala sentimente sau amintiri refulate. O casa goala semnifica un sentiment de inferioritate. O casa care trece prin modificari, renovari, anunta o serie de schimbari in existenta ta. O casa fara pereti sau fara acoperis sugereaza lipsa intimitatii intr-o anumita situatie. Te simti coplesita.

O casa mare, imensa, semnifica o evolutie pozitiva in viata ta sau in starea te de spirit. O casa aflata la malul marii, pe plaja scoate la iveala existenta unei probleme emotionale. Casa situata pe malul marii sugereaza faptul ca nu trebuie sa te grabesti, sa iei lucrurile usor, sa incetinesti ritmul. Sa incerci sa te relaxezi si sa uiti de griji.

LĂSAȚI UN MESAJ