Care este semnificația celor mai frecvente vise?

16

Majoritatea din visele noastre rămân extrem de personale, aflate în strânsă legătură cu ceea ce trăim sau facem pe parcursul zilei…însă, alte vise ni se par mai comune, există vise mai frecvente decât altele, vise pe care toată lumea le experimentează cel puțin o dată în viață. Cum se pot interpreta aceste vise?

Visezi cum cazi în gol
Ce impresionantă creștere a nivelului de adrenalină în momentul în care cădem în gol! Și ce sentiment de ușurare atunci când deschidem ochii și constatăm că a fost doar un vis și că, la urma urmei, suntem bine și în siguranță. Explicația: dacă ți-ai fixat anumite obiective, profesionale sau personale, se pare că acestea nu vor fi atinse…cel puțin pentru moment.

Visezi că zbori
Doar în vis avem această posibilitate, de a zbura, chiar dacă nu avem aripi, fără vreo modalitate tehnologică, ca prin magie. În majoritatea din cazuri, atunci când visăm că zburăm simțim o libertate pe care o adorăm de-a dreptul. Explicația: ești însetat de libertate. A zbura în vis mai înseamnă următorul lucru: crezi în înălțimea unei sarcini. Însă, atenția la cădere…

Visezi moarte
Contrar ideilor preconcepute, dacă îți apare moartea în somn, aceasta nu este o premoniție, ci mai degrabă un lucru pozitiv. Ceea ce tu consideri un coșmar indică serie de schimbări importante în viața ta. Explicații: fie cauți să schimbi ceva în viața ta, fie această schimbare este făcută; dacă visezi că un mort îți vorbește, acesta este un semn foarte bun.

Visezi că țipi
Ai remarcat faptul că este destul de dificil să țipi într-un vis? Cel mai adesea, corzile noastre vocale nu mai funcționează, mai ales atunci când vine vorba să cerem ajutorul cuiva…și, spre disperarea noastră, rămânem fără voce. Explicația: dacă visezi că țipi fără voce acest lucru este cel mai adesea de rău augur.

Visezi că îți pierzi un dinte
Ce dinte ai visat că ți-a căzut azi noapte? Explicația: pierderea unui dinte poate semnifica frustrarea și teama că energia ta va dispărea la un moment dat. Dacă pierzi dinții permanenți acet lucru semnifică că ai acționat imprudent într-o anumită situație.

LĂSAȚI UN MESAJ