Calul in vis

522

Calul este un animal ce revine deseori in visele oamenilor. Calul ia in vis aluri diverde, in functie de visator si in functie de starea sa de spirit de moment. Este un animal incarcat de simbolism.

Visatorii se vad adesea in vis pe cale sa admire un cal. Felul in care acesta se misca si maretia sa sunt adesea convocate in vis. Evident, ne putem visa calare pe un cal ceea ce ne provoaca o senzatie aparte. In schimb, visele in care ne apar mai multi cai sunt destul de rare, ca si cum inconstientul nostru ar vrea sa privilegieze raportul direct al visatorului cu animalul.

Pentru Freud, calul in vis reprezinta pulsiunile sexuale refulate. Este reprezentantul puterii inconstiente a dorintelor noastre nemarturisite.

De regula, calul in vis semnfica iubire si dorinta. Calul este un animal frumos si puternic, simbolistica sa in vis fiind deosebit de importanta in special ca acesta ne apare destul de des in vis. Calul in vis poate semnifica placere si sentimente bune. Deoarece calul este puternic legat de unele aspecte ale vietii noastre ce tin de sexualitate dupa cum spuneam mai sus, in cazl in care ne apare un cal in vis trebuie sa tinem cont de statura sa, temperamentul si culoarea sa. Asta deoarece aceste detalii se afla in stransa legatura cu atitudinea noastra din viata de zi cu zi.

Calul alb in vis este considerat un semn bun deoarece semnifica frumusete si putere, aratandu-ne un animal pur. Daca iti apare un cal alb in vis acest lucru poate insemna ca este posibil sa faci cunostinta cu o persoana din afara cercului tau de apropiati. Fata care viseaza calul alb va fi in curand ceruta in casatorie.

Calul negru in vis semnfica ca esti atras de o persoana de sex opus care impune o anumita autoritate si exercita o atractie mare asupra ta. Calul alb in vis nu semnifica neaparat o veste rea.

Calul maro in vis semnifica ca in curand vei cunoaste o persoana influenta care va juca un rol essential in viata ta si care te va ajuta in cariera, sa urci pe scara sociala.

Ti-a placut?
Articolul precedentCe inseamna cand visezi sange?
Articolul următorCrima in vis

LĂSAȚI UN MESAJ