Cainele in vis – semnificatii

559

Persoanele carora le apare cainele in vis se indoiesc de loialitatea celor care ii inconjoara. Cainele in vis se afla in stransa legatura cu reprezentarea instinctelor si cu domesticirea lor. Cainele reprezinta un simbol puternic al inconstientului. Este un animal puternic in toate culturile din lume. Loial, protector si intuitiv, cainele este devotat stapanului sau si ii protejeaza pe cei pe care ii iubeste.

Cainele in vis – loialitate. In toate culturile, cainele simbolizeaza loialitatea. Un caine este extrem de intuitiv si poate simti nevoile stapanului sau. Daca iti apare un caine in vis acest lucru poate insemna ca esti loial si ca duci o viata integra. Cainele in vis poate indica faptul ca ai incredere in loialitatea unui prieten important sau in cea a partenerului de viata.

Cainele in vis – temeri subiacente. Un caine agresiv, furios sau care latra poate semnifica faptul ca iti este teama sa abordezi o anumita situatie din viata. Ar putea fi vorba de o relatie sau de o problema de la locul de munca care te ingrijoreaza, de care trebuie sa te ocupi. Daca esti muscat de caine in vis inseamna ca ceva este dereglat in viata ta. De exemplu, munca iti afecteaza viata de familie, iti neglijezi familia din cauza orelor multe petrecute la munca?

Cainele – un ghid. Cainele este antrenat sa ii serveasca pe oameni, sa ii ghideze, mai ales in cazul persoanelor care si-au pierdut vederea. In mitologie, cainele era cel care ghida sufletele prin infern. Cainele reuseste sa isi gaseasca drumul prin obscuritate, ridica garda si protejeaza oamenii in situatii periculoase. Cainele in vis il poate conduce pe cel care viseaza spre un scop important in viata.

Daca esti urmarit de un caine in vis acest lucru indica ca iti este teama sa iti asumi riscuri. S-ar putea sa existe in viata ta o zona in care iti este teama sa iti asumi riscurile. Iti doresti enorm sa faci ceva insa iti este teama de riscuri? Cainele este un animal primitiv prin urmare, daca iti apare in vis acest lucru poate insemna ca exista o problema sexuala pe care iti este teama sa o abordezi sau explorezi.

LĂSAȚI UN MESAJ