Bijuterii / Pietre pretioase

322

Daca visezi bijuterii stricate e semn ca vei suferi crunte dezamagiri in incercarea de a atinge scopurile cele mai inalte.

Daca bijuteriile sunt zgariate, atunci vei fi inselat de niste prieteni in care aveai incredere; iti vei face multe griji din pricina afacerilor.

Daca visezi pietre pretioase vei avea parte de multe bucurii si bogatii, iar daca le porti vei urca pe scara sociala si ambitiile iti vor fi satisfacute.

Daca ii vezi pe altii purtand pietre pretioase tu sau prietenii tai ve-ti detine posture importante.

Daca visezi haine impodobite cu pietre pretioase ti se prevesteste ca foarte rar vei avea parte de noroc. Vei urca pe scara sociala printr-o mostenire sau printr-o speculatie.

Daca mostenesti nestemate vei avea parte de bogatii neinchipuite, dar nu pe deplin multumitoare.

Daca visezi ca faci cadou pietre pretioase e semn ca te paste o primejdie teribila.

Daca o femeie nemaritata viseaza ca primeste nestemate inseamna ca va cunoaste multe bucurii si o casnicie fericita. Daca le pierde va intalni oamenicare o vor lingusi si o vor insela.

Daca gasesti nestemate e semn ca vei avea success imediat in intreprinderile care te intereseaza. Daca dai pietrele pretioase, vei face, inconstient, niste lucruri care vor fi impotriva ta.

Daca te visezi cumparand pietre pretioase vei reusi foarte bine in intreprinderile tale de moment, dar mai ales in problemele sentimentale.

Ti-a placut?
Articolul precedentLucian
Articolul următorCe spun visele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ