Apa

0
375

Apa curata si limpede , in vis, iti va aduce prosperitate si bucurii. Daca apa este murdara, chiar noroioasa, esti in pericol de a avea mahniri in locul placerilor de care ai avut parte.
Cand visezi ca ti se umple casa cu apa, este semn ca te vei impotrivi influentelor negative , dar daca vezi in vis apa ca se retrage atunci vei ceda in fata raului cu care te lupti. Daca incerci sa scoti apa afara din casa,iar picioarele ti se uda din ce in ce mai tare, se prevad necazuri, boli sau ghinioane ce te vor impovora , dar pe care le vei depasi prin veghea ta neintrerupta.
Acelasi lucru se poate spune despre apa murdara care ininda o nava . Cand cazi intr-o mlastina, esti avertizat ca vei face multe greseli regretabile si vei suferi amarnic de pe urma lor. Daca visezi ca bei apa dintr-o mlastina – vor urma boli; dar daca visezi cum bei apa limpede si racoritare – ti se vor indeplini cele mai fierbinti dorinte.
Cand visezi ca te joci in apa va urma o brusca redesteptare a dragostei si a pasiunii. Daca iti picura apa in cap este semn ca aceasta redesteptare a ta va primi un raspuns din partea celui iubit.

Ti-a placut?
Articolul precedentLucian
Articolul următorCe spun visele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ