Actorul/actrita in vis

632

Actorul sau actrita in vis in plina actiune semnifica o anumite frivolitate a persoanei care viseaza, frivolitate ce trebuie combatuta cu orice pret.

Actrita in vis inseamna ca afacerile sau proiectele pe care le-ai inceput sau pe care esti pe cale sa le incepi nu vor suferi nicio schimbare pentru moment. Daca in vis iti apare o actrita care este pe cale sa urce pe scena, acest lucru inseamna ca vei avea parte de o dezamagire crunta in viata. Daca visatorul/visatoarea este indragostit/a de cel care se afla pe scena acest lucru inseamna ca va avea parte de o mare suferinta.

Daca visezi ca vorbesti cu un actor sau cu o actrita acesta este semn de vanitate. Daca in vis iti apare o actrita care sufera acest lucru inseamna ca trebuie sa ajuti pe cineva din anturajul tau de urgenta. Daca visezi ca ai o aventura cu un actor sau cu o actrita acest lucru indica o dorinta ascunsa, dorinta unei legaturi interzise dar si faptul ca cel/cea care viseaza se crede prin vanitate dotata/a cu suficient talent pentru a se depasi si pentru a avea o viata mai buna. Ceea ce inseamna ca nu este multumit/a de actuala viata.

Un actor mort in vis este semn de ghinion consecutiv cauzat de o proasta administrare a afacerilor care poate duce la acte de violenta sau chiar la saracie.

Un actor sau o actrita ratacind fara un scop fix reprezinta un avertisment – visatorul risca sa aiba parte de o serie de esecuri rasunatoare la nivelul relatiilor sociale, afacerilor, muncii deoarece si-a neglijat datoriile si responsabilitatile.

O femeie, o femeie tanara in special care viseaza ca este actrita – sau un barbat care viseaza ca este actor – va fi nevoit/a sa munceasca din greu pentru a se putea intretine. Chiar daca acest lucru nu este pe placul sau, va trebui sa munceasca cu entuziasm daca vrea sa se bucure de succes si sa faca bani.

Cand o femeie viseaza ca este casatorita, logodita sau ca are o relatie amoroasa cu un actor celebru, acest lucru semnifica ca are o imaginatie bogata dar si ca actualul partener de viata nu o multumeste.

LĂSAȚI UN MESAJ