Accidentul in vis

653

Persoanelor care le apare un accident in vis sunt in general dominate de nelinisti si temeri. Un accident de masina de exemplu poate simboliza starea emotionala a unei persoane. Esti prea surmenat? Poate ar trebui sa te menajezi putin. Daca viata ta seamana cu o cursa infernala, daca nu stai nicio clipa locului si totul risca sa se transforme intr-un dezastru, incearca sa mai incetinesti ritmul, examineaza eventualele greseli si fa in asa fel incat sa ameliorezi cursul vietii tale.

Din punct de vedere psihologic un vis in care iti apare un accident poate semnifica o angoasa a visatorului, o reticenta a sa in a-si asuma responsabilitatile. Din punct de vedere spritual, poate fi o previziune, poate indica faptul ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta.

Diferitele tipuri de accident

  • in cazul in care o persoana viseaza un accident, acest lucru poate insemna ca este mult prea surmenata. Daca ai fost victima unui astfel de accident in trecut, un astfel de vis poate scoate la iveala o teama sau o angoasa ascunsa in ceea ce priveste condusul. Acest tip de vis mai poate semnifica faptul ca exista un obstacol de trecut pentru atingerea obiectivelor pe care ti le-ai fixat in prealabil.
  • in cazul in care ai visat ca ai pierdut controlul asupra masinii si ai ranit pe cineva, un astfel de vis poate reflecta problemele personale. Risti sa pierzi controlul asupra propriei vieti sau sa ranesti pe cineva prin faptele tale. Pierderea controlului asupra masinii in vis poate fi un avertisment al subconstientului care te indeamna sa franezi si sa fii mai precaut.
  • un accident de tren sugereaza ca planurile tale nu au iesit deloc asa cum ti-ai fi dorit. Ai « deraiat » din punct de vedere emotional cu alte cuvinte. Acest tip de vis implica in general o problema de traiectorie, indica ca unele aspecte ale vietii tale merita o mai mare atentie, sa fie evaluate pentru a te asigura de faptul ca esti pe calea cea buna.
  • un accident de avion scoate la iveala teama de a nu pierde controlul asupra propriei vieti. Un accident de avion poate scoate la iveala si teama de a-ti asuma anumite responsabilitati.
Ti-a placut?
Articolul precedentSarpele in vis
Articolul următorCe inseamna cand cazi in vis?

LĂSAȚI UN MESAJ