A Zbura

0
382

Daca visezi ca zbori la mare inaltime, vei avea parte numai de nenorocire in casnicie.

Cand zbori la joasa inaltime, aproape atingand pamantul, te vei imbolnavii si vei avea probleme, dar in final totul se va termina cu bine.

Daca zbori deasupra unor ape noroioase, esti avertizat sa fii grijuliu in ceea ce priveste legaturile tale personale, pentu ca dusmanii incearca sa te prinda in plasa.

Cand zbori deasupra unui teren accidentat, vei avea ghinion si vei trece prin niste imprejurari defavorabile.Daca in timp ce zbori vezi dedesubtul tau copaci inverziti si vegetatie bogata, vei trece printr-o perioada marcata de probleme financiare, dupa care vei avea parte de o deosebita prosperitate.

A visa ca vezi soarele in timp ce zbori , prevestestev ingrijorari lipsite de motiv, pentru ca afacerile vor prospera, in ciuda temerilor tale.

Daca visezi ca, in zbor, treci pe langa luna sau alte corpuri ceresti, e semn de foamete, razboaie si probleme de tot felul.

Cand visezi ca zbori cu niste aripi negre, vei suferii mari dezamagiri. Cand te prabusesti din zbor, e semn ca si in viata adevarata vei suferii o cadere.Daca te trezesti din somn in mijlocul caderii, vei reusii sa iti recastigi pozitia pierduta.

Un barbat care viseaza ca zboara cu aripi albe pe deasupra unor copaci inverziti va avansa in profesia lui si va avea succes in dragoste.

Ti-a placut?
Articolul precedentLucian
Articolul următorCe spun visele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ